VIDEO - Caprice didakwa ada masalah kesihatan mental


Caprice bengang didakwa ada masalah kesihatan mental

"Hang ada 24 jam untuk buka diruangan komen beri seribu panadol kepada orang jika aku tak hidap masalah HPD" - Caprice

Seorang pegawai perubatan berkongsikan ilmu berkaitan dengan histrionics personality disorder di akaun tiktoknya setelah di tanya oleh seorang pengguna tiktok berkaitan dengan tingkah laku caprice. 

Pegawai perubatan itu menjelaskan ciri-ciri dan tingkah laku personaliti seseorang  dengan histrionics personality disorder sebagai attention seeker.

Respon kepada perkongsian pegawai perubatan, caprice memuatnaik satu video menjelaskan tentang dirinya yang mengalami beberapa masalah kesihatan sejak berusia 18 tahun iaitu anxiety iaitu tidak boleh duduk diam dan sentiasa kena buat sesuatu jika tidak dia akan mengalami serangan panik. 

Seterusnya caprice juga mendakwa dirinya mengalami masalah insomnia iaitu tidak boleh tidur malam. Tambahnya lagi, dia akan mendapatkan ujian histrionicpersonalitydisoder untuk pengesahan apa yang dikaitkan pegawai perubatan mengenainya.
Caprice turut mencabar pegawai perubatan yang berkongsi ilmu tentang HPD memberikan beribu panadol jika terbukti caprice tidak mempunyai masalah HPD seperti yang didakwa.
@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!