VIDEO - Ibu racun 2 anak kecil sebelum mengantung diri sendiri

Ibu racun 2 anak kecil sebelum mengantung diri sendiri

"Jiran mangsa ternampak dari luar tingkap mayat si ibu tergantung ketika menghantar makanan ke rumah mereka" 

Tular satu video yang menyayat hati di media sosial hari ini memaparkan 3 beranak maut dalam sebuah rumah. Terlihat dua kanak-kanak terbaring kaku tidak bernyawa manakala si ibu mati tergantung. 

Entah apa yang dilalui 3 beranak ini sehingga si ibu sanggup meracuni kedua anak-anaknya yang masih kecil hingga maut dan akhirnya bertindak mengantung dirinya  sendiri. 

Kejadian itu disedari jiran ketika mengunjungi rumah mangsa untuk menghantar makanan. Jiran mangsa memanggil si ibu berkali-kali tapi tidak sahut sedangkan selipar mereka ada di depan rumah. 

Jiran mangsa terlihat si ibu sudah tergantung sebelum menjerit meminta tolong. Orang kampung mula berkumpul dan memecahkan pintu rumah mangsa namun sudah terlambat. 

Lebih menyayat hati apabila mereka melihat dua anak lelakinya terbaring kaku tidak bernyawa. Saksi juga menjumpai racun berdekatan dengan mayat mangsa.

Motif kejadian masih dalam siasatan polis. Namun, Pihak polis tidak menolak kemungkinan keluarga ini menghadapi kesukaran hidup hingga dibebani hutang menyebabkan si ibu sanggup bertindak mengakhir hayat mereka. 

#luarnegara

@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!